Leeg

€0,00 

Depressie Daglichtlamp

U bent hier

daglichtlamp tegen winterdepressie en vor beter licht

Depressielamp

De depressielamp benaderd origineel daglicht. Dit wordt door het uitgebreide lichtspecrum en de relatief hoge lichtsterkte. Hierdoor heeft de depressielamp dezelfde positieve effecten op het menselijk lichaam als zonlicht.

Daglicht, met name zonlicht heeft een positieve werking op mens en dier. Alles wat leeft heeft zonlicht nodig. In de periode dat u minder toegang heeft tot daglicht, zoals bijvoorbeeld de winterperiode of in ruimtes zonder ramen, is de depressie lamp een goede oplossing.

De depressielamp valt pmder de categorie daglihtlampen. Een lamp wordt een daglichtlamp genoemd als deze het spectrum van het daglicht benaderd. Een andere naam voor dit type lamp is een full spectrum lamp. Full spectrum wil dan zeggen dat deze lamp het volledige spectrum aan licht benaderd. Daglicht lampen worden voor veel toepassingen gebruikt. Bijvoorbeeld bij de zogenaamde winterdip die met lichttherapie wordt behandeld.

Daglichttherapie

Met de depressielamp gaat u de winterdepressie en het te kort aan daglicht tegen. U zorgt ervoor dat uw biologische klok in het najaar niet ontregeld wordt door het tekort aan daglicht, waardoor u zich prikkelbaar, moe en futloos voelt. Ook hard werkenden die weinig buiten zijn hebben dit chronische tekort aan daglicht. Deze lamp zorgt voor een extra dosis daglicht tegen dit tekort.

“Langdurig gebrek aan daglicht uit zich in klachten zoals winterdepressie, vermoeidheid, gebrek aan energie en slaapstoornissen.

Tegenwoordig leven wij anders dan vroeger. We zijn meer binnen en minder buiten waardoor we minder daglicht tot ons krijgen. Dit is niet goed voor ons omdat wij zondlicht nodig hebben om gezond te blijven.

De effect van een goede daglicht lamp

Daglicht lampen van de gezondelamp dragen bij aan de gezondheid door stimulering van het menselijk systeem waardoor vitamines en mineralen beter worden opgenomen in het bloed en het immuunsysteem stimuleert. Ook wordt door het goede daglicht de hormoonspiegel in positieve zin beinvloed, waardoor het bloedruk en de cholesterolspiegel kan verlagen.

U kunt kiezen uit een daglicht spaarlamp of een daglicht tl. Onze lampen zijn flikkervrij en energiezuinig dus ook goed voor uw portemonnee.

Depressielamp

Depressielamp heeft haar lampen met de grootste zorg ontwikkeld. Wij streven 100% klantevredenheid na en doen daarvoor ons uiterste best.

Depressielamp
Bank: NL45KNAB0257786392
KVK: 20133688
BTW: NL857481423B01

 

Contactgegevens

  • Roosendaal/Almelo
  • Tel: 06-34924795
  • Email: salesatdepressielamp [.] nl (subject: Email%20website, body: Geachte%20Gezondelamp%2C%0A)

Nieuwe berichten